Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Bitcoin Şirketi Seçimlere Hazırlanıyor: Yönetim Kurulu İçin Kritik Tarih Belirlendi!

Dev Bitcoin (BTC) madencisi Bitfarms, kritik yönetim kurulu seçimleri için tarihi belirledi.

Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms, Riot Platforms’un gerçekleştirdiği toplantı talebi üzerine 29 Ekim 2024’te özel bir hissedar toplantısı düzenleyecek.

Toplantıda Bitfarms’ın yönetim kurulunun yeniden oluşturulması konusunda oylama yapacak.

Yapılan açıklamada 26 Eylül 2024 kayıt tarihi itibarıyla Bitfarms hissedarlarının toplantıda oy kullanma hakkına sahip olduğunu ancak şu anda herhangi bir işlem yapmalarının gerekmediğini söyledi.

Bitfarms, yönetim kurulu yöneticilerinden oluşan özel bir komitenin, mali ve hukuki danışmanların yardımıyla talebi incelediğini ve toplantı ve kayıt tarihine oybirliğiyle karar verdiğini belirtti.

Riot, Bitfarms’ın başkan ve geçici CEO’su Nicolas Bonta ve yönetim kurulu üyesi Andrés Finkielsztain’in görevden alınmasını öneriyor. Bitfarms, yeni CEO Ben Gagnon’u Temmuz ayında atadı, ancak Gagnon henüz yönetim kurulunda yer almıyor.

Adaylar belli oldu

Riot, yönetim kurulu için John Delaney, Amy Freedman ve Ralph Goehring’i aday gösterdi.

Bitfarms, Riot’un yıllık genel toplantıda bu konuları gündeme getirebileceğini belirtti ve şirketin zehir hapı stratejisiyle devralma girişimlerini önlemeye çalıştığını söyledi.

Riot Platforms, Bitfarms’ın %14.9 hissesine sahip ve en büyük hissedarı konumunda bulunuyor. Bitfarms, hissedarlarıyla yapıcı bir şekilde çalışmaya devam edeceğini açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!