Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment Bitcoin’de Boğa Yakın Dedi: 3 Yıldır Nadir Görülen Durum Gerçekleşti!

Bitcoin, S&P 500 ve hisse senetlerinin güçlü bir performans sergilediği bir dönemde geride kalırken, bu durum potansiyel bir boğa koşusunun habercisi olabilir.

Bitcoin, haftayı hafif bir toparlanma ile kapatmasına rağmen son düşüşü S&P 500 ve hisse senetlerinin güçlü bir performans sergilediği bir dönemde gerçekleşti. On-chain veri ve analiz platformu Santiment’in 12 Temmuz tarihinde paylaştığı gönderiye göre bu durum, son 3 yıldır nadir görülen bir gelişmeydi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Haftayı hafif bir toparlanma ile kapatmasına rağmen, Bitcoin’in son düşüşü, S&P 500 ve hisse senetlerinin devam eden yükselişiyle birlikte geldi. Bu, son 3 yıl içinde nadir görülen bir manzara; çünkü kripto paraların çoğu zaman yükselişleri birlikte yaşandı. BTC’nin geride kalması, nihayetinde boğa piyasası için bir yakalanma dönemine işaret ediyor.

Bitcoin’in bu süreçte geride kalması, piyasalarda bir boğa koşusu için fırsat yaratabileceğini düşündürüyor. Bitcoin normal şartlarda ABD hisse senetleri ile paralel hareket ederken geride kalması, bir noktada eşitleneceği düşünülen yükselişin kripto paralara kayacağını düşündürüyor. 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!