Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Bitcoin Yatırımcısı DCG Kripto Para Krizine Neden Olan Borcunu Ödedi!

Kripto para sektörünün dev yatırımcısı Digital Currency Group (DCG), Genesis’ten aldığı tüm kısa vadeli kredilerin ödemesini tamamladığını duyurdu.

DCG, büyük gerginlikler yaşadığı Genesis’e olan tüm kısa vadeli borçlarını ödediğini açıkladı. Şirket tarafından 5 Ocak günü yapılan resmi açıklamada, Genesis’e olan 700 milyon dolarlık kısa vadeli borcun tamamı dahil olmak üzere geçtiğimiz yaklaşık 1 yıllık süreçte toplam 1 milyar dolarlık geri ödeme yapıldığına yer verildi.

Özellikle 2022 yılında yaşanan iflaslar sonucunda Genesis ve DCG arasında ciddi bir varlık krizi yaşanmış ve her iki tarafta birbirini sert şekilde suçlamıştı.

DCG, 2024 yılının ilk günleri itibariyle vadesi dolan tüm borçlarını ödediğini vurgularken gelecekte de verdikleri finansal taahhütleri yerine getireceklerini belirterek alacaklılarına güven aşıladı:

DCG olarak genesis’ten aldığımız tüm kısa vadeli kredilerin ödemesini tamamladığımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. toplamda DCG, Genesis’e olan yaklaşık 700 milyon da dahil olmak üzere bir yıldan biraz daha uzun bir süre içinde alacaklılarına olan 1 milyardan fazla borcunu ödedi ve şu anda vadesi gelen tüm yükümlülükleri yerine getirdi. bu kilometre taşını geride bırakarak DCG’nin bir sonraki bölümünü ve sektörümüzün gelecekteki büyümesini dört gözle bekliyoruz. Ve her zaman olduğu gibi finansal taahhütlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!