Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Borsanın Altcoin’i İçin Satış Uyarısı: Ekip 30 Milyon Dolarlık Transfer Yaptı!

En büyük merkeziyetsiz borsa (DEX) Uniswap’in arkasındaki ekip Uniswap Vakfı, yaşanan yükselişin ardından borsalara UNI transferi yaparak dikkatleri çekti.

On-chain analitik platformu Lookonchain 25 Ekim tarihinde paylaştığı gönderide, Uniswap Vakfı’nın yaptığı UNI transferine ve satışlarına yer verdi.

Paylaşımda, Uniswap Vakfı’nın 29,16 milyon dolar değerinde 6,8 milyon UNI‘yi yeni açılan bir cüzdan adresine ve kurumsal kripto platformu FalconX’e gönderdiği belirtildi.

Lookonchain, Uniswap Vakfı’nın yaşanan yükselişlerin ardından 24 Ekim tarihinde kripto para piyasa yapıcı Wintermute’un ABD’li popüler borsa Kraken‘in yatırma adresine 13 milyon dolar değerinde 3 milyon UNI göndererek satış yaptığını hatırlattı. Platform ayrıca kullanıcıları gelebilecek başka bir satış dalgasına karşı uyardı.

CoinGecko verilerine göre UNI fiyatı, Bitcoin’de (BTC) yaşanan yükselişe paralel olarak 1 haftalık periyotta %17 artış performansı gösterdi. Ancak fiyat ekip tarafından gelen satış ve Bitcoin’de gerçekleşen düzeltme ile birlikte tepe noktadan %7’den fazla değer kaybı yaşadı.

UNI, yazım esnasında 4,201 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!