Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Ethereum Altcoin’inden Olaylı Airdrop Sonrası Kriterlere İlişkin Yeni Açıklama!

Yakın zaman sonra piyasaya sürülecek olan ZKsycn ekibi, olaylı airdrop kriterleri sonrası açıklama yaptı.

Kripto para piyasasının heyecanla beklediği ancak beklediğini bulamadığı kripto para projesi ZKsync, olaylı airdrop sonrası Twitter üzerinden açıklama yaptı.

Kriterlerini ve kontrol etme sayfasını geçtiğimiz günlerde açıklayan ZKsync, tüm kriterleri sağlayan ancak airdroptan hak kazanamayan yatırımcılardan büyük tepki görmüştü. Yatırımcılar ve ağın kullanıcıları ayrıca daha az işlem yapmış cüzdanların airdrop almasına da tepki gösterdi.

ZKsync’in (ZK) airdrop dağıtımını gerçekleştiren ZK Nation, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

Gerçek kullanıcılar genellikle risklerden daha az korkar. Tüm yedi kriter yerine getirilse bile belirli bir süre boyunca elde tutulan ortalama miktar küçükse dağıtıma hak kazanamayabilirler. Formül, ZKsync Era’ya gönderilen miktar ve bu kripto varlıkların cüzdanda bulunduğu süreye dayanmaktadır.

Ayrıca yapılan açıklamaya göre %17,5’lik airdrop kazanmanın iki yolu bulunuyordu. %89’luk kısmını oluşturan kullanıcıların ZKsync ağına kripto para köprüleyerek belirlenen 7 kriterden en az birini karışlaması durumuydu. Ancak geri kalan %11’in ZKsync ağı ile bir bağının olması şart değildi. 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!