Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Ethereum Balinası Ön Satıştan 31 Cent’e Aldığı ETH’leri Yıllar Sonra Borsaya Taşıdı!

Ethereum halka arzına (ICO) katılan bir balina, 8 yıl aradan sonra 20 bin ETH taşıyarak yeniden aktif hale geldi.

Uzun zamandır karşılaşılmayan bir balina aktivitesi kripto para topluluğunun dikkatini çekti. Ethereum halka arzından 0,31 dolar maliyetle 31 bin dolar değerinde 100 bin Ethereum alan “Moby Dick“, bu varlıkların %20’sini harekete geçirdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 24 Kasım günü harekete geçen dev balina, 20 bin ETH’yi cüzdanları arasında transfer etti. Fakat bu transferle yetinmeyen balina söz konusu 20 bin ETH’nin 10 bin tanesini kripto para borsası Kraken’e aktardı.

Piyasa analistleri söz konusu borsa transferini kar satışı öncesi hazırlık olarak yorumladı. Balina ICO döneminde aldığı 100 bin ETH’yi zaman içerisinde bir dizi farklı cüzdan arasında bölerek güvenlik önlemini artmıştı.

Özellikle 2023 yılında 8 yıldır hareketsiz bekleyen ICO balinalarız aman zaman işlem yaparak on-chain radarlarına takıldı. Bu balinaların bazıları binlerce Ethereum’u kendi cüzdanları arasında pay ederken bazıları da direkt olarak borsalara göndermeyi tercih etti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 değer kaybeden ETH, yazım esnasında 2.082 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!