Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Firma Altcoinle Ortaklık Kurdu, Airdrop Duyurdu: Yıl Sonuna Kadar Yapılacak!

CUDIS, kullanıcılarının biyometrik verilerini blokzincir tabanlı güvenlik sistemiyle korumak için World App entegrasyonunu hayata geçirdi.

Blockchain tabanlı fitness yüzüğü geliştiren CUDIS, kullanıcılarının biyometrik verilerini doğrulayıp güvence altına almak için World App ile entegrasyon sağladı. World App, daha önce Worldcoin olarak bilinen kripto projesine bağlanan bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

CUDIS’in satışa sunduğu bu akıllı yüzük, kullanıcının kalp atış hızı ve uyku düzeni gibi sağlık verilerini takip ediyor. CUDIS, benzer ürünlerde olduğu gibi cihazı kullanma ya da “kişiselleştirilmiş yapay zeka fitness koçuna” danışma gibi aktivitelerden puan kazanmayı mümkün kılıyor.

Solana ağında coin çıkaracaklar

Şirket, yıl sonuna kadar Solana tabanlı bir token airdrop’u yapmayı planladığını açıkladı. Ayrıca eylül ayında Magic Eden platformunda Edamame isimli bir NFT serisi başlattı.

World ID entegrasyonu sayesinde, kullanıcılar iris taraması yaparak benzersiz bir insan olduklarını doğrulayan dijital bir pasaport sahibi olabilecek.

Bu, kullanıcıların verilerini zincir üzerinde kendilerinin yönetmesine olanak tanıyarak, veri gizliliğini artıracak ve para kazanmaya yönelik adımlar atılmasına olanak sağlayacak, diye aktardı.

CUDIS CEO’su Edison Chen, kullanıcıların biyometrik verilerinin benzersiz bir anahtar ile şifrelenerek InterPlanetary File System (IPFS) üzerinde güvenli bir şekilde saklandığını belirtti.

Bu merkeziyetsiz depolama yöntemi, verilerin güvenliğini ve erişilebilirliğini artırırken, izinsiz erişimlere karşı koruma sağladığını vurguladı. Ayrıca, blokzincir teknolojisi ile entegrasyonun veri işlemlerinde değişmezlik sağlayarak şeffaflığı ve güveni artırdığını da sözlerine ekledi.

CUDIS, 18 Eylül’de Draper Associates liderliğinde 5 milyon dolar tohum yatırımı almıştı. Saga DAO, Helium Mobile ve DeGods gibi ortaklarla işbirliği yaptığını da bildirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!