Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev İsimlerden Yatırım Alan Platformun Altcoin’i Harekete Geçti

Kripto para borsalarından WOO X, aralarında piyasa yapıcıların da bulunduğu bir grup yatırımcıdan 9 milyon dolar yatırım aldı.

WOO tarafından yapılan açıklamaya göre yatırım turuna Wintermute, Selini Capital, Time Research, Presto Labs, Pulsar, AlphaLab Capital, Efficient Frontier, Amber ve Riverside Hedge katkı sağladı.

WOO’nun kurucularından Jack Tan, “WOO X’teki likiditenin BTC ve ETH sürekli vadeli işlem piyasalarıyla başlayıp, diğer altcoin sürekli vadelilerine ve tüm spot piyasalara yayılacak şekilde önümüzdeki birkaç ay içerisinde kayda değer derecede büyümesini bekliyoruz.” dedi.

Woo’nun token’ı WOO, yatırım haberi sonrasında kısa sürede 0,4418 dolara çıktı ve daha sonra yeniden 0,4251 dolar seviyelerine geriledi.

Woo tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, “tek likidite sağlayıcısı olan Kronos Research’ten” uzaklaşmak ve daha fazla likidite sağlayıcısıyla beraber çalışmak için geçen yıl iş modelini değiştirme kararı aldı.

Kronos, Kasım 2023’te 25 milyon dolarlık kayıpla sonuçlanan bir hack saldırısına uğramış, bu kısa süreliğine Woo’nun platformunda da aksaklıklara yol açmıştı.

Woo X, spot piyasalar için bu yılın ilk çeyreğinde bir DMM programı başlatmayı planlıyor.

Yapılan açıklamaya göre şirket, yatırımcılardan aldığı fonlamayı hem yasal lisanslar almak hem de global piyasalardaki konumunu güçlendirmek için kullanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!