Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Kripto Para Yatırım Şirketinin Baş Stratejisti: Dalgalı Bir Piyasaya Hazır Olun

Ethereum merkezli proje Augur’un kurucu ortağı ve dev yatırım firması Pantera Capital’in baş yatırım stratejisti olan Joey Krug, Bloomberg TV’ye konuştu ve kripto para piyasalarının geleceği ile ilgili sahip olduğu fikirlerden bahsetti.

Kötü geçen 2018 yılının ardından yeni yıla yeni umutlarla giren kripto para piyasası, her ne kadar bu beklentinin üzerinden sadece 20 gün gibi kısa bir süre geçmiş olsa da, yine de gördüklerinden pek de memnun kalmış değil.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan ve 2019’da sektörü neyin beklediğine cevap arayan Krug; 2019 yılında da dalgalı bir piyasa görmeyi beklediğini ifade etti. Önümüzdeki süreçte yaşanacakların, 2018 yılında yaşananlar ile benzerlikler taşıyacağına inandığını belirten Krug, bu ifadeleri ile aslında sektörün önde gelen isimlerine de bir nevi katılmış oldu.

Sizlerle de sürekli olarak paylaştığımız haberlerde, sektörün tecrübeli isimleinin 2019 yılı için pek de umutlu olmadığını aktarıyoruz. Bunların arasında Preston mezunu ve çok takdir gören kripto para analisti / traderı Murad Mahmudov da var. Mahmudov, yaşanan son düşüş serilerine rağmen Ethereum, EOS ve XRP’nin hala olması gereken değerinin çok daha üzerinde işlem gördüğünü iddia ediyor ve 2019 yılı boyunca bu noktadaki düşüşlerin devam etmesini ön görüyor.

Bakalım birçok uzman ve analistin ön gördüğü gibi dev bir düşüş gerçekleşecek mi yoksa, çoğunluk bir kez daha yanılacak ve kripto paralar, yepyeni bir boğa koşusuna mı başlayacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment