Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Piyasa Yapıcı Binance İddialarına Yanıt Verdi: Gerçekler Çarpıtılıyor!

Hakkında manipülasyon iddiaları dolanan dev kripto para piyasa yapıcısı DWF Labs, söylentiler hakkında açıklamada bulundu.

Piyasa yapıcı DWF Labs, Wall Street Journal’ın (WSJ) ortalığı karıştıran haberine dolaylı yoldan cevap verdi. Ekip tarafından 9 Mayıs günü yapılan açıklamada, DWF Labs’in en yüksek dürüstlük, şeffaflık ve etik standartlarıyla çalıştığı belirtilirken bu tarz haberler “karalama kampanyası” olarak nitelendirildi:

Her şeyden önce, kendimizi sektörün uzun vadeli başarısına adadık ve en yüksek dürüstlük, şeffaflık ve etik standartlarıyla çalışarak ortaklarımıza ve onların çıkarlarına hizmet etme konusunda en güçlü konumda olacağımızı biliyoruz. Kuruluşlar ve sahte medya, Bitcoin’in 2009’da başlattığı hareketin kökünü kazıyamayacak. Kuruluşların bizden kurtulmak istemelerinin nedenlerini biliyoruz ve biz tam bu yüzden kriptodayız!

WSJ’nin haberinde Binance’nin gözetim ekibinin, global piyasa yapıcı DWF Labs’in YGG ve diğer en az altı kripto paranın piyasasını manipüle ettiğini tespit ettiğine yer verilmişti. Buna ek olarak iddialara göre Binance, bu sorunlu yapıyı tespit eden ekibin başındaki ismi görevinden çıkardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!