Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Piyasa Yapıcı Yükselişteki Altcoin’den Topluyor: Değerine Değer Kattı!

Piyasa yapıcı DWF Labs’ın yüz binlerce dolar değerinde yatırım yaptığı kripto para projesi Frontier (FRONT) yükselişe serisine devam ediyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre DWF Labs 10 saatlik bir zaman dilimi içerisinde iki kere FRONT işlemi yaparak dikkat çekti. Öncelikle kripto para borsası Binance üzerinden 127 bin dolar değerinde 799.979 FRONT çekip kendi özel cüzdanına aktaran piyasa yapıcı ardından yine Binance’den 42 bin dolar değerinde 100.787 FRONT‘u cüzdanına transfer etti.

Piyasa yapıcının elinde halihazırda yaklaşık 351 bin dolar değerinde 799.979 FRONT bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre geçtiğimiz 10 gün içerisinde %216 değer kazanan FRONT 0,162 dolar seviyesinden 0,514 dolara yükselerek dikkatleri üzerine toplamıştı. FRONT, bir miktar düşüş yaşamasının ardından DWF Labs tarafından yapılan son satın alımlarla birlikte %10’a varan değer daha kazanırken yazım esnasında 0,429 dolardan alıcı buluyor.

Binance 22 Eylül Cuma günü yaptığı açıklamada, FRONT için maksimum 10x kaldıraca kadar Tether (USDT) marjlı vadeli işlemleri başlatacağını duyurmuştu. Bu duyuru ve piyasa yapıcının artan ilgisi yükselişi tetikleyen en önemli faktörler arasında yer aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!