Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Seyahat Firmasında Kripto Para Ödeme Dönemi Başladı!

Kullanıcıların otel konaklamalarında kripto para ile ödeme yapabilmesini sağlayan Travala, yeni yayınladığı bir basın açıklamasında Booking.com ile ortaklık imzaladıklarını açıkladı.

Booking.com Üzerinde Kripto Para Ödemesi  İmkanı

25 Kasım tarihinde yayınlanan duyuruya göre, Booking’in konaklama imkanları direkt olarak Travala’nın platformuna entegre edilecek ve yeni özellik müşterilerin 90.000’den fazla konumda kripto para birimi kullanarak konaklayabilmesini mümkün hale getirecek.

Travala müşterileri bundan sonra Bitcoin, Ether, Dash, Bitcoin Cash, Litecoin, EOS, Stellar, Cardano, Binance Coin, Monero, Tron, Dai ve AVA  kullanarak ödeme yapabilecek.

Kripto para birimleri bir zamanlar sadece yasa dışı işlemler için kullanılan varlıklar olarak görülürken, artık Booking.com gibi devasa bir konaklama ve seyahat platformunda bile kullanılabiliyor olmaları nedeniyle ciddi bir meşruluk kazandı.

Bu yaz döneminin başlarında da Norwegian Air kendi kripto para borsasını piyasaya sürmeyi ve bununla kripto para ödemeleri almayı planladığını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment