Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Wall Street Şirketinin CEO’su Bitcoin ve Bir Coin’e Hayran Olduğunu Söyledi!

Dünya devi finans şirketi Cantor Fitzgerald’ın CEO’su Howard Lutnick iki kripto paranın hayranı olduğunu açıkladı.

Howard Lutnick kısa süre önce CNBC’nin Money Movers podcast’ine verdiği röportajda, Bitcoin (BTC) ve Tether’in (USDT) büyük hayranı olduğunu dile getirdi.

Bitcoin’in merkeziyetsiz yapısına ve Tether’in istikrarına vurguda bulunan Lutnick, diğer kripto paralar için daha çekimser ifadeler kullandı:

Ben kripto para hayranıyım ama açık konuşmak gerekirse özellikle Bitcoin benim favorim. Diğer koinler benim için pek bir anlam ifade etmiyor. Tabi bir de Tether var. Tether’in de büyük hayranıyım ve elimde bol miktarda Tether hazinesi bulunduruyorum.

Elinde Tether bulundurduğunu açıkça ifade eden Fitzgerald, yine de öncelikli tercihinin daima Bitcoin olacağını vurguladı. ABD’nin yaptırımları doğrultusunda bloke edilen Tether cüzdanlarına atıfta bulunan CEO, Bitcoin için böyle bir kısıtlamanın mümkün olmayacağını belirtti. Lutnick’in Ethereum (ETH) üzerinden yaptığı iğneleyici ifadeler ise dikkat çekti:

Tether şirketini arayıp elinizdeki Tether’leri dondurabilirler. Kısa süre önce yaptırımlarla bağlantılı cüzdanlara uyguladıkları tarife gibi. Ethereum alırsanız, bu sefer de Lubin’in (ABD’li girişimci ve iş adamı) eline düşeceksiniz.

Geçtiğimiz yıllarda Ethereum arzının yarısından fazlasının Joseph Lubin’e ait olduğuna dair iddialar vardı ve görünen o ki Fitzgerald’da bu iddialara atıfta bulundu. Fakat Lubin, kendisinin ve Consensys’in toplam Ethereum arzının yüzde yarısından fazlasını kontrol ettiğini yalanlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!