Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Devasa Bitcoin Yatırımı Olan Telegram Kurucusu Yakında Yeni Altcoin Çıkarıyor!

Telegram kurucusu Pavel Durov, kripto para piyasasına ve yeni projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Pavel Durov 17 Nisan’da Tucker Carlson’a verdiği röportajda kripto para piyasasındaki gidişata ilişkin konuştu. Açıklamasında, artan hükümet gözetiminin gizlilik odaklı projelerin işinin zorlaştırdığını ve gelecekte bu alanda daha az iş görebileceğimizi söyledi:

Dünya giderek daha az hoşgörülü hale geliyor. Hükümetler mahremiyet konusunda daha az toleranslı hale geliyor. Ve bu açıkça bir trend çünkü daha fazla teknolojik güce sahipler.

Buna nazaran Durov, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) jeopolitik tarafsızlığının gizlilik ve gözetim karşıtı mücadele veren girişimciler için ideal olduğunu vurguladı.

Herkesle arkadaş olmak isteyen küçük bir ülke. Büyük süper güçlerin hiçbiriyle jeopolitik olarak uyumlu değil. Kullanıcılarımızın mahremiyetini ve ifade özgürlüğünü koruyabildiğimizden emin olmak istiyorsak, bizim gibi tarafsız bir platformun bulunabileceği en iyi yerin burası olduğunu düşünüyorum.

“Elimde yüz milyonlarca dolarlık Bitcoin var!”

Elindeki yatırımlara ilişkin konuşan kurucu, nakit ve Bitcoin özelinde “birkaç yüz milyon dolarlık yatırımı olduğunu ifade etti. Buna ek olarak yakın zamanda yeni bir kripto para projesi başlatacağını belirtirken detaylara yer vermedi. Topluluk Durov’un bu açıklamasını söz konusu projenin Telegram destekli Toncoin (TON) ile ilişkili olabileceği şeklinde yorumladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!