Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dijital Bankacılık Devi Revolut ve 1inch’den Yeni Ortaklık: Öğren-Kazan Eğitim Programı

Merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) 1inch Network (1INCH), İngiltere merkezli kripto para ve dijital bankacılık hizmetleri sunan Revolut’a ait bir eğitim programının parçası olduğunu duyurdu.

1inch resmi Medium sayfasından paylaşılan bir gönderide, Revolut’un “Öğren ve Kazan” eğitim programına dahil oldukları açıklandı. DeFi üzerinde kapsamlı bir eğitim vermeyi amaçlayan programı tamamlayan kullanıcılar motive edici şekilde ödüllendirilerek 1INCH kazanacaklar. Söz konusu eğitim programı kapsamında, DEX’lerin nasıl çalıştığı, “Pathfinder algoritmasının kullanıcıların en iyi takas oranlarını elde etmesine nasıl izin verdiği ve DAO (Merkeziyetsiz otonom organizasyon) yönetişimin nasıl çalıştığı anlatılacak.

Mart 2022’den bu yana Revolut tarafından sürdürülen kripto para eğitim programına şimdiye kadar toplamda 2,6 milyon kripto meraklısı dahil oldu. Bu yoğun ilgi üzerine Revolut, konunun hakimi olan 1inch ile anlaşmaya gitmeye ve yeni ders serisi konusunda yardım almaya karar verdi.

Eğitim sonunda yer alan “Kazan” kısmında ise kullanıcıların direkt olarak Revolut hesabına yatırılacak olan 1INCH ödülleri yer alacak.

Revolut Kripto Genel Müdürü Emil Urmanshin söz konusu program hakkında şu ifadelere yer verdi:

‘Öğren ve Kazan’ kurslarını tanıttığımızda, kripto dünyasını daha erişilebilir hale getirmeyi amaçladık. Sonuçlar beklentilerimizi aştı ve bu eğitim biçimine gerçek bir müşteri ihtiyacı olduğunu gösterdi. Bugün, son derece itibarlı 1inch ağı ile geliştirilen ve müşterilere farklı kripto kavramları hakkında daha fazla bilgi verecek yeni bir ders serisi başlatmaktan heyecan duyuyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!