Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Launchpool Projesini Duyurdu: BNB’de Kısa Sürede Yüzde 8 Yükseliş

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, uzun bir aranın ardından 31. Launchpool projesinin Hashflow (HFT) olacağını duyurdu.

Binance’in 31 Ekim tarihinde yayınladığı duyuruya göre Launchpool kullanıcıları, 1 Kasım tarihinden itibaren farming yapmaya başlayabilecek. HFT kazanmak isteyen kullanıcıların, BNB ve BUSD stake etmesi gerekiyor.

Binance daha sonrasında HFT’yi yüksek riskli tokenları listelediği özel ticaret bölgesi “Innovation Zone”da listeleyecek ve 7 Kasım TSİ 16.00 itibarıyla kullanıcılar HFT/BTC, HFT/BUSD ve HFT/USDT çiftlerini kullanabilecek.

Toplam arzı 1 milyar olan HFT’nin 15 milyon adeti Launchpool ödül havuzunda yer alacak. Bu kısım 30 gün boyunca farming yapan yatırımcılara dağıtılacak. Binance, Launchpool ödülleri için tesis edilen 15 milyon HFT’nin 12 milyonu BNB stake havuzları için 3 milyonu ise BUSD havuzları için ayrıldığını duyurdu.

Ayrıca HFT’nin ilk olarak dolaşıma sürülecek arzı yaklaşık 175 milyon olacak.

Binance CEO’su Changpeng Zhao 31 Ekim tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden haberi duyurdu. Yatırımcıların büyük bir bölümü haberi memnuniyetle karşıladı. Bu haber ile birlikte Binance’in yerel token’ı Binance Coin (BNB) %8’e yakın yükseliş performansı gösterdi. BNB yazım esnasında 333,68  dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!