Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dijital Ödeme Platformu Wirex, Avalanche’ı (AVAX) Ekosistemine Eklediğini Duyurdu

Dijital ödeme platformu Wirex, ekosistemine Avalanche’ı (AVAX) eklediğini duyurdu.

Wirex, 28 Şubat tarihinde yayınladığı basın bülteninde uygulama, cüzdan ve ödeme platformlarından oluşan ekosistemine Avalanche’ı (AVAX) eklediğini duyurdu. Wirex kullanıcıları entegrasyon ile birlikte artık platformda  AVAX satın alabilecek, saklayabilecek ve diğer cüzdanlar ile kolayca takas yapabilecekler. Wirex ayrıca önümüzdeki bir kaç ay içerisinde platforma birden fazla AVAX tabanlı token eklemeyi planlıyor.

Kullanıcılar bunlara ek olarak Wirex’ın merkeziyetsiz finans (DeFi) tasarruf ürünü “X-Hesapları” aracılığıyla herhangi bir kilitleme süresi, minimum birikim ya da aylık ücret olmadan AVAX’ta yıllık %20 faiz kazanabilecekler.

Wirex CEO’su ve kurucu orrtağı Pavel Matveev konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Yenilik yapmaya ve tekliflerimizi güçlendiren ortaklıklar kurmaya devam ediyoruz. Avalanche’ın eklenmesi, Wirex ekosistemi için kullanım senaryolarının geliştirilmesine yardımcı oluyor.

ifadelerine yer verdi.

Ava Labs Başkanı John Wu ise;

Wirex, dijital varlıklar ve halka açık blockchain’lerde gerçekleşen yenilikleri kitleler için daha erişilebilir hale getirmek amacıyla hızlı hareket ediyor.

açıklamasında bulundu.

Dünya çapında 61 milyondan fazla yerde 62 itibari ve kripto para birimi ile ödeme hizmeti veren Wirex’ın uygulama, cüzdan ve ödeme platformlarında ABD dahil olmak üzeri 120 ülkeden 4.5 milyon kullanıcısı bulunuyor. Ocak ayında ABD’ye genişleyen şirket, yaklaşık olarak aynı zamanlarda Polygon, BNB Chain ve Fantom blockchain’lerini ekosistemine dahil etmişti.

Ayrıca kendi yerel hizmet token’i WXT ve kart sahiplerine, yaptıkları her işlem için WXT’de %2’ye kadar geri ödeme sağlayan bir kripto ödül programı bulunan şirket, 2014 yılından bu yana 5 milyar dolardan fazla işlem gerçekleştirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!