Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin (DOGE) Alım Sinyali Verdi: Fiyat Yükselişe Geçebilir

Kripto para analisti Ali Martinez’e göre üç günlük Dogecoin (DOGE) grafiğinde önemli bir alım sinyali yandı.

Dogecoin (DOGE) grafiğini TD Sequential göstergesini kullanarak inceleyen analist, 17,9 milyar dolar piyasa değeri olan lider memecoin’de yükseliş bekliyor.

DOGE fiyatı toparlanabilir

TD Sequential göstergesi, DeMark Analytics’in kurucusu ve CEO’su olan Tom DeMark tarafından geliştirildi. Piyasa analizlerinde faydalı bir araç olan TD Sequential, bir varlığın trend değişimlerini öngörmek için kullanılır.

TD Sequential’ın kurulum ve geri sayım olmak üzere iki aşaması bulunur. 13 mumun yer aldığı geri sayım aşaması, 9 mumun bulunduğu kurulum aşamasından sonra gelir. Bu sayılar, yükseliş veya düşüş trendinin ne zaman biteceğine ve trendin ne zaman tersine döneceğine dair ipucu verir.

Ali Martinez, TD Sequential’ın 3 günlük Dogecoin grafiğinde alım sinyali yaktığını ve DOGE fiyatının yakın gelecekte bir sıçrama yapabileceğini söyledi.

Resim

Dogecoin fiyatının yükselişe geçmesi için diğer göstergelerin de bullish tarafa dönmesi gerekiyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, geçen ay katıldığı bir etkinlikte Dogecoin’e karşı olmadığını belirtmekle birlikte Dogecoin’in ne işe yaradığı ile ilgili soru işaretlerini gündeme getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!