Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Efsane İsmin Devasa Yatırımını Açıklaması Benzer Adlı Meme Coin’e 6x Yaptırdı!

2021’deki GameStop (GME) çılgınlığıyla ün kazanan Keith Gill’in bir firmada hisse sahibi olduğunu açıklaması benzer isimli meme coinlerde ralli getirdi.

GameStop üzerinde adeta bir destan yazan ve 3 yıl aradan sonra 2024 yılında sosyal medyaya geri dönerek yine aynı etkiyi yaratmayı başaran Keith Gill (Roaring Kitty), evcil hayvan maması gibi ürünler satan Chewy adlı şirkette %6,6 hisseye sahip olduğunu açıkladı.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) verilerine göre Keith Gill, Chewy’nin A Sınıfı adi hisselerinin 9 milyonuna sahip.

Benzer isimli meme coinler uçuyor

Chewy ismiyle birçok meme coin üretilirken aylar önce piyasaya sürülen meme coinler de yükseliş yaşadı. Aralarından en büyük olan ve 24 saatte 5,14 milyon dolarlık hacme ulaşan CHEWY adlı meme coin, 3 gün önce piyasaya sürülmesine rağmen kısa süre içerisinde devasa yükseliş yaşadı.

Dextools veriler göre CHEWY, son 24 saatte %484’lük bir yükselişe imza attı. Öte yandan Chewy’nin kendi alan adını kullanan bir kripto para ise %100’ü aşkın yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!