Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin (DOGE) Fiyatı Bu Gelişmelerle Yükseldi

Dogecoin (DOGE), 24 saat içerisinde yüzde 22 oranında yükseldi ve 0,435 dolara kadar çıktı. Piyasa değeriyle beşinci sıraya yükselen DOGE neden yükseliyor?

Dogecoin (DOGE), en çok işlem gördüğü borsa Binance’te 0,435 dolara kadar çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. 24 saat içerisinde, Dogecoin ile ilgili bazı gelişmeler yaşandı.

Dogecoin (DOGE) gelişmeleri

  • Twitter etkisi: Twitter’da açılan #DogeDay hashtagi trend oldu ve #DogeDay ile 248.000’den fazla tweet atıldı. Bununla birlikte, Dogecoin savunucuları, 20 Nisan’da DOGE’un 1 dolara çıktığını görmek istediği için #DogeDay420 hashtagini de açtı. Elon Musk’ın 15 Nisan’da Dogecoin ile ilgili tweet atmasının ardından da DOGE fiyatı neredeyse ikiye katlamıştı.
  • Newegg: Teknoloji şirketi Newegg, ödemelerde DOGE kullanılabileceğini duyurdu. Şirket, Twitter’da konuyla ilgili yaptığı açıklamada #DogeDay yazarak destek verdi.
  • Amazon kampanyası: DOGE’un Amazon’da ödeme yöntemi olarak kullanılması için 4 yıl önce anket oluşturuldu. Anket için belirlenen hedef 150.000 imza olarak belirlendi. 3 yıl önce kampanyanın destekçi sayısı 15.000 olurken 2 ay önce bu sayı 100.000’e ulaştı. Yazım sırasında ise kampanyaya destek olanların sayısı 140.464 kişi.
  • Snickers: Çikolata markası Snickers, “Dogecoinrise” yazılı bir çikolata görseli paylaşarak #DogeDay hareketine destek verdi.

DOGE fiyatı

DOGE, CoinGecko’ya göre aylık bazda yüzde 588, haftalık bazda yüzde 473 oranında değer kazandı ve piyasa değeri 52 milyar dolara çıktı. Günlük bazda ticaret hacmi 35 milyar dolar DOGE, 0,40 dolar seviyesinde fiyatlanıyor.

dogecoin-binance-grafik
Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!