Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin Kurucusu Billy Markus Kripto Para Ekosistemini Eleştirdi

Popüler meme token Dogecoin (DOGE) kurucusu Billy Markus, kripto para ekosisteminin on yıl öncekinden daha aptalca davrandığını öne sürdü.

Billy Markus 26 Nisan tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yayınladığı gönderide, kripto para ekosistemine ve DOGE ile arasındaki ilişkiye yönelik merak edilenleri yanıtladı. Markus, uzun süredir meme token ile herhangi bir ilişkisi bulunmadığını belirtirken, kripto para ekosisteminin 10 yıl öncekinden daha aptalca davrandığını ima etti.

Kurucu, mevcut durumda DOGE’yi herhangi bir şekilde temsil etmediğini ayrıca yaklaşık 10 yıldır DOGE üzerinde çalışmadığını ifade etti. Markus, diğer kripto para projelerinin başarısını kıskanıp kıskanmadığına dair bir soruya ise şu ifadelerle cevap verdi:

Kelimenin tam anlamıyla umurumda değil. Sadece taciz edilmekten ve saygınlık için saldırıya uğramaktan sıkıldım.

Öte yandan tarihi zirvesinden yaklaşık %90 değer kaybeden DOGE’nin tekrar başarıp başaramayacağına dair bir soru ise Markus tarafından “omuz silkme emojisi” ile cevaplandı.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %10,6 değer kazanan DOGE, son 24 saat içerisinde %5,5 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 0,0825 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!