Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin’e (DOGE) OKEx Desteği!

Kripto para sektörünün en büyük borsalarından biri olan OKEx, Dogecoin‘i (DOGE) desteklemeye başladığını açıkladı.

2017 yılında kurulan ve şu anda merkezi Malta’da bulunan OKEx, Dogecoin kullanıcılarını sevindirecek yeni bir duyuru yayınladı. Şirketin duyurusuna göre Dogecoin kullanıcıları artık OKEx üzerinden DOGE ticareti yapabilecekler.

OKEx günümüzde kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri konumunda. Coinmarketcap verilerine göre şirket an itibarıyla ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası. Son yirmi dört saat içerisinde 2.7 milyar dolarlık ticaret hacmi bulunan OKEx, bu listede 2.4 milyar dolarlık hacmi bulunan Binance’i geride bırakıyor.

OKEx bundan iki saat önce yayınladığı duyuruda Dogecoin desteğiyle ilgili detayları paylaştı. Şirketin açıklamalarına göre OKEx kullanıcıları bugün itibarıyla DOGE üzerinden para yatırabilecekler. OKEx kullanıcıları yarın itibarıyla spot ticareti yapmaya, 19 Temmuz tarihinde ise DOGE ile para çekmeye başlayabilecekler.

OKEx tarafından yapılan bu açıklama Dogecoin piyasasını henüz harekete geçirmiş değil. Son yirmi dört saat içerisinde yüzde 5 oranında değer kaybeden Dogecoin’in anlık fiyatı 0.002 dolar düzeyinde. Ne var ki şu anda değer kaybeden tek kripto para DOGE değil. Bu düşüşün Bitcoin de dahil olmak üzere tüm kripto para piyasasını kapsadığını söyleyebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment