Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uzmanlar Uyarıyor: Bitcoin Fiyatı Düşmeye Devam Edebilir

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde oldukça ağır bir düşüş yaşadı. Sektördeki bazı uzmanlar bu düşüşün bir süre daha devam edebileceğini, piyasanın çok daha ağır bir düşüş sürecine girebileceğini düşünüyorlar.

Coinmarketcap verilerine göre piyasa genelindeki kripto paraların büyük bir kısmı düşüş yaşamaya devam ediyor. Bitcoin son birkaç saatte yüzde 11 oranında değer kaybederek 9 bin 500 dolar seviyesine kadar geriledi. Ayrıca alternatif kripto paraların da ciddi oranlarda değer kaybettiklerini söyleyebiliriz.

Düşüş Devam Edebilir

Piyasa halihazırda oldukça fazla değer kaybetmiş durumda. Ancak bazı uzmanlar bu düşüşün hala tam anlamıyla sona ermediğini ve piyasanın bir süre daha değer kaybetmeye devam edebileceğini düşünüyorlar.

Sektörün uzman isimlerinden olan Peter Brandt, kripto para piyasasının oldukça zorlu bir düzeltme sürecine girebileceği görüşünde. Kripto para piyasası geçtiğimiz haftalarda oldukça iyi bir ivme yakalamış ve epey yükselmişti. Brandt ise bu süreç içerisinde kazanılan değerlerin yeniden kaybedileceğini düşünüyor.

Bu görüşlerini birkaç saat önce kendi Twitter hesabından paylaşan Brandt, piyasanın yüzde 80’lik bir düzeltme görebileceğini ve bu süreçten özellikle alternatif kripto paraların etkileneceğini düşünüyor.

Josh Rager’ın da bu görüşe katıldığını söyleyebiliriz. Rager, kripto para piyasasının geçtiğimiz haftalarda yaşadığı yükselişin sona erdiğini ve piyasadaki “trendin yön değiştirdiğini” söylüyor:

“Arada küçük çaplı zıplamalar görebiliriz ama trend en azından kısa vadede yön değiştirmiş gibi görünüyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment