Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin’in Jackson Palmer’ı ve Elon Musk Güçlerini Birleştirdi – Düşman ise Twitter’daki Spambot’lar

Dogecoin bir şaka ve eleştiri odaklı kripto para birimi olarak yola çıkmasından sonra cidden çok fazla mesafe kat etti ve bugün içerisinde Tesla‘nın milyarder CEO’su Elon Musk bile, Dogecoin‘in arkasındaki deha Jackson Palmer ile iletişime geçip ondan teknik olarak yardım istedi.

Musk daha önce de yakındığı Twitter spambotlarından o kadar bıkmış olacak ki, üzerinden az bir süre geçmesine rağmen konuyu yine gündeme getirdi ama bu sefer bir farklılık ile. Musk önceki spambot olayında Ethereum spambotlarını ‘ironik’ bir şekilde övmüştü ancak bu sefer yardım istediği kişi Dogecoin yaratıcısı Jackson Palmer oldu.


Musk attığı bir tweet ile,  Palmer’dan ”rahatsız edici sahtekar spammerlardan” kurtulmasını rica etti. Yardım isteğine yanıt veren Palmer ise karşılık olarak şunları aktardı:

”Eğer bana DM atarsan (senin DM’lerin açık değil), sana script’i göndereceğim – (script) kısa, basit ve bunu herhangi bir yerden çalıştırabilirsin.”

Daha sonra ‘güncelleme’ olarak bir tweet daha atan Palmer, ”Elon scripte sahip… Jack’in (Twitter’ın arkasındaki isim Jack Dorsey) ve Twitter ekibinin kesinlikle bu problemi çözmeleri ve otomatikleştirmeleri konusunda güzel bir sohbet ettik […]” ifadesi ile çoğu kişiyi gülümsetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment