Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Donald Trump’ın Bitcoin İçin Verdiği Pozitif Sinyallar Fiyata Olumlu Yansıdı!

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, yaptığı açıklamayla Bitcoin’i (BTC) tüm zamanların zirvesine taşıdı.

2024 ABD başkanlık seçimleri için çalışmalarını sürdüren Donald Trump, Bitcoin hakkında konuştu. CNBC tarafından aktarılan habere göre Donald Trump, Bitcoin’in insanlar tarafından sıkça kullanılmaya başlandığını ve onu ortadan kaldırmak istediğinden emin olmadığını ifade etti:

Bitcoin’in çok fazla benimseme gördü ve kullanım alanına sahip oldu. Bunu ortadan kaldırmak isteyeceğimizden emin değilim.

Önümüzdeki ABD başkanlık seçimlerinin favori adayı olarak görülen Trump’ın bu açıklaması Bitcoin fiyatında ani bir yükselişi tetikledi. CoinGecko verilerine göre açıklamaya paralel olarak Bitcoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 72.200 dolara ulaştı.

Geçtiğimiz yıllarda Bitcoin’in bir aldatmacadan ibaret olduğunu dile getiren Donald Trump, son zamanlarda bu tutumunu değiştirerek gündeme gelmişti.

Kısa süre önce Fox News kanalında katıldığı bir açık oturumda kendisine yöneltilen Bitcoin sorusuna yanıt veren Trump, “benimseme ve ilgi artıyor, sanırım bununla yaşayabilirim” ifadelerinde bulunmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!