Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DPW Holdings, Kripto Para Madenciliği İçin Hidroelektrik Santrali Kullanacak

Kaliforniya merkezli bir Bitcoin madencilik şirketi, açacağı yeni maden çiftliğinin elektriğini hidroelektrik santralden sağlıyor olacak.

DPW Holdings, bu yılın sonlarına doğru açacağı yeni maden çiftliğinin elektriği için New York Eyaleti’nde bulunan bir hidroelektrik santralini kullanıyor olacak.

Bitcoin madenciliği New York Eyaleti’nde gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Tabii bu da beraberinde rekabeti getiriyor. DPW Holdings’in bu yeni planı, rekabeti daha da kızıştırıyor.

DPW’nin kuracağı yeni çiftlikte şirketin Ocak ayında Samsung ile birlikte geliştirdiği AntEater adlı ekipman kullanılıyor olacak. Şirketin başlatacağı yeni madencilik operasyonuna DPW’nin alt şirketlerinden Super Crypto Mining de katılıyor olacak. Şirketin CEO’su olan Milton Ault, bu yeni projenin DPW’ye bağlı şirketlere ne kadar faydalı olacağından bahsetti ve projenin bitiş tarihiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bu yenilikçi tesisi 2018’in son çeyreğinde hazır hale getirmek istiyoruz.”

Kripto para madenciliğinin ABD’de iyice yayılmaya başladığını söyleyebiliriz. DPW’nin yanı sıra Asya merkezli maden devlerinden olan Bitmain, ABD’nin Texas Eyaleti’nde 500 milyon dolarlık bir yatırım yapacağını duyurmuştu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment