Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dubai’de Bu Ayın Sonunda Kripto Paralar Konuşulacak

Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya bölgelerinin en büyük finans merkezlerinden Dubai Uluslararası Finans Merkezi, bu ayın sonunda kripto paraların da konuşulacağı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

28-29 Haziran tarihlerinde düzenlenecek etkinlik, finansal teknolojiler alanında çalışan birçok paydaşı bir araya getirecek. Etkinliğe girişimcilerin yanı sıra yatırım firmaları, bankalar, politikacılar ve hizmet sağlayıcıları da katılacak.

Dubai Uluslararası Finans Merkezi’nin düzenlediği etkinlikte Web 3.0, metaverse, NFT, kripto para, blockchain, ödeme teknolojileri, gömülü finans, açık bankacılık gibi konu başlıkları ele alınacak.

Etkinlik boyunca farklı disiplinlerden gelen isimlerin konuşmalarına ve panellere, finansal ürünlerin kullanım alanlarıyla ilgili sunumlara ve ürün tanıtımlarına yer verilecek.

Toplamda 40’tan fazla konuşmacının katılacağı etkinlikte Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Bank of America’nın Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinden sorumlu başkanı Arshad Ghafur, Standard Chartered’ın dijital varlık birimini yöneten Rene Michau, Commercial Bank of Dubai’nin CEO’su Dr. Bernd Van Linder, Ripple’ın Orta Doğu ve Kuzey Afrika ile Güney Asya bölgelerinden sorumlu ismi Navin Gupta da yer alacak.

Etkinliğe sponsor olan ve katkıda bulunan isimler arasında Amazon Payment Services, Binance, Tamara, Yap, Baraka, Midchains, Yoshi Markets bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!