Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünya Devi Deloitte’ten 300’ü Aşkın Kripto İş İlanı

Dünyanın en büyük danışmanlık ve denetim firmalarından Deloitte, yayınladığı yeni iş ilanlarında kripto alanına geniş şekilde yer vermesiyle dikkat çekti.

178 yıldır hizmet veren Big Four küresel muhasebe şirketi Deloitte, Web3 ve blokzinciri alanında 300’den fazla yeni iş pozisyonu açarak sektöre olan ilgisini gösterdi. Geçtiğimiz bir haftalık süreçte açılan bu yeni pozisyonların merkezinde ABD yer aldı.

Deloitte’in ABD genelinde 97 farklı lokasyonda açtığı 300’den fazla iş ilanında, blokzinciri ve dijital varlıklar yöneticisi gibi kripto para endüstrisi ile ilgili personeller aranıyor. Deloitte’in vergi sisteminin gelişmiş olduğu ABD özelindeki bu iş ilanları arasında kaçınılmaz olarak kripto para sektörünü bilen vergi müdürlerine yönelikte ciddi oranda açık pozisyon bulunuyor.

Öte yandan sektörün diğer önde gelen muhasebe firmaları arasında yer alan Ernst & Young, KPMG ve PricewaterhouseCoopers‘ta kripto para ve Web3 ile ilgili henüz bir iş ilanı görünmüyor.

Şirket son dönemlerde Web3 ve kripto para sektörüne olan ilgisinin arttığına dair sinyaller vermişti. Deloitte şubat ayının sonlarında, farklı sektörlere yapıcı deneyimler sunmak için bir Web3 platformu Vatom ile ortaklık kurduğunu açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!