Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US’den Yeni Ortaklık: Polygon Web3 Alan Adları Sunacak

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD iştiraki Binance.US, ABD’li kullanıcılara özel Web3 alan adları sunmak için Unstoppable Domains ile ortaklık kurdu.

Binance.US, Web3 alan adı dünyasına gösterişli bir adım attı. Borsa, ABD’li kullanıcılara “.BinanceUS” uzantılı Polygon (MATIC) tabanlı Web3 alan adları sunmak için alan adı sağlayıcısı Unstoppable Domains ile ortaklık kurdu. Kurulan ortaklık, kullanıcıların kripto para deneyimini basitleştirmeyi ve eşsiz dijital kimlikler üzerinden sektöre olan adaptasyonu güçlendirmeyi amaçlayacak.

Kullanıcılar söz konusu alan adları aracılığıyla Binance uygulaması içerisinde kripto para alıp satabilecek ve transferlerinde cüzdan adresi olarak bu alan adlarını kullanabilecekler. “.BinanceUS” alan adlarının önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Unstoppable Domains’in işletme müdürü ve iş geliştirme başkanı Sandy Carter, konuyla ilgili verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:

İnsanlar .BinanceUS bekleme listesine hemen kaydolabilir ve alan adlarını önümüzdeki haftalarda piyasaya sürmeye başlamayı umuyoruz. Şu an için belirli bir tarihimiz yok, ancak topluluğu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!