Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyaca Ünlü Boksör Manny Pacquiao, Kendi Kripto Parasını Çıkardı

Filipinler’in dünyada çıkardığı en büyük sporculardan birisi olarak gösterilen ünlü boksör Manny Pacquiao, yaptığı açıklama ile Pac. adı verilen bir kripto para çıkardığını ifade etti.

Konuyla ilgili olarak Reuters’de çıkan haberlere göre dünyaca ünlü boksör, bu kripto parasını da Singapur merkezli bir borsada listelemek için anlaşmaya vardı. Borsanın adının da GCOX olduğu ifade edilirken, bir açıklama yapan GCOX CEO’su Jeffrey Lin, şunları söyledi:

”Amacımız burada çok para toplamak değil, tam tersine bir ekosistem oluşturabilmek. Biz de bunu yapmak için buradayız.”

Bu kripto paraya yatırım yapan isimler arasında da yine tanıdık isimler yer alıyor. Buna göre, Abu Dhabi’nin baştaki ailesinden Sheikh Khaled bin Zayed al Nahyan ve dünyaca ünlü futbolcu Michael Owen, bu projeye yatırım yaptı.

Ayrıca çıkan haberlere göre, Danimarkalı tenis oyuncusu Caroline Wozniacki ve şarkıcı Jason Derulo’nun da, bu projeye yatırım yaptığı ve bu isimlerin de, gelecekte kendi kripto parasını GCOX aracılığı ile çıkarmak istediği belirtiliyor.

Otoriteler, gelecekte de birçok ünlü ismin kendilerini ve markalarını tokenize edeceğini ifade ederken, bu trendin de, camia arasında artarak devam edeceğini sözlerine ekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment