Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’su: Dünyamız Finansal Mahremiyet Sayesinde Özgürleşecek

Coinbase‘in kurucusu Brian Armstrong kısa süre önce mahremiyet odaklı kripto paralar hakkında konuşarak bu tarzdaki koinlerin önemini vurguladı.

Sosyal medya devi Facebook geçtiğimiz günlerde kendi kripto parasının whitepaperını yayınlamıştı. Facebook bu adımı attıktan sonra kripto para sektöründeki pek çok isim sektörün geleceğine dair bazı öngörülerde bulunmaya başladı. Bu isimler genellikle Facebook’un sektörü nasıl etkileyeceğini ve kripto paraların Facebook’un gelişinden sonra ne kadar “mahrem” kalacaklarını düşünüyorlar.

Sektörün en büyük şirketlerinden Coinbase’in kurucusu ve CEO’su olan Brian Armstrong da bu isimler arasına katıldı ve gizlilik odaklı kripto paralar hakkında konuştu. Konu hakkında sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Armstrong şu yorumu yapıyor:

“Mahrem işlemlerin yapılabildiği, gerçekten ölçeklenebilir ve merkezsiz bir ağ her şeyi değiştirebilir.”

Coinbase CEO’sunun bu açıklamaları mahremiyet odaklı koinlerden Zcash Foundation’ın yeni ortaklığıyla ilgiliydi. Zcash’in bu yeni ortaklığındaki amaç ağın güvenlik düzeyini artırmak ve ağı genel olarak daha gizli hale getirmekti.

Bunların yanı sıra gizlilik odaklı kripto paralardan genel olarak bahseden Armstrong, herkesin mahremiyet içerisinde işlem yapabildiği bir dünyanın çok daha iyi olacağını söyledi:

“Finansal mahremiyet sayesinde çok daha iyi ve özgür bir dünyada yaşayabiliriz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment