Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyanın En Eski ve En Büyük Bankasının Uzun Vadeli Planı Bitcoin ve Kripto Paralar!

Dünyanın en eski ve en büyük custody bankası Bank of New York (BNY) Mellon, dijital varlık alanında çalışmalarını sürdürerek emin adımlarla ilerlemeye kararlı gözüküyor.

BNY Mellon CEO’su Robin Vince dün gerçekleştirilen bir kazanç çağrısı sırasında, teknoloji değişikliklerine uyum sağlamaları gerektiğini ve dijital varlıkların bankanın, “en uzun vadeli oyun planı” olduğunu söyledi.

Gerçekleşmesi muhtemel bir gelecek için yatırım yapıyoruz ancak gerçekleşmeyebilir. Ama eğer olursa orada olmalıyız. Dijital varlık alanına kapsamlı bir şekilde katılmamızın bizim için önemli olduğunu düşünüyoruz.

CEO, dijital varlık alanını görmezden gelmenin, 50 yıl öncesine bağlı kalmak ve “bilgisayarı görmezden gelerek hala kağıdı benimsemek” olduğunu dile getirdi ve ekledi:

Biz bu olmayacağız.

Öte yandan Wall Street Journal’ın (WSJ) yakın tarihli bir raporuna göre 2022 yılının dördüncü çeyreğinde karı bir önceki yıla oranla 822 milyon dolardan %38 azalarak 509 milyon dolara gerileyen BNY Mellon, personelinin %3‘üne denk gelen 1.500 kişiyi işten çıkarmayı planlıyor.

CEO’nun geçmiş bir açıklamasına göre kripto para sektörüne müşterilerin piyasaya gösterdiği talep doğrultusunda giren BNY Mellon, geçtiğimiz yılın ekim ayında kripto para saklama hizmeti sunmak için New York regülatöründen onay almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!