Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyanın En Güvenli Kripto Para Borsası Belli Oldu!

Kripto para derecelendirme kurumlarından CryptoCompare, kripto para borsalarını birçok açıdan değerlendirdiği yeni raporunu yayınladı. 2019 yılının dördüncü çeyrek verilerinden hazırlanan raporda en güvenli kripto para borsasının yanı sıra, birçok faktörün ortalamasına göre birinci sırada yer alan borsa da seçildi.

Coinbase En Güvenli Kripto Para Borsası

Kripto para borsalarında aranan en büyük ve en önemli özelliklerden birisi olan güvenlik konusunda ABD merkezli Coinbase’in birinci olduğu görülüyor. Coinbase, 20 puan üzerinden 19,9 ile en yakın rakibi Gemini’ye 1,5 gibi önemli bir fark atıyor.

Buna ek olarak bütün faktörlerin ortalamasına göre en yüksek notu alan kripto para borsasının itBit olduğu görülüyor. İkinci sırada Gemini, üçüncü sırada Coinbase, dördüncü sırada Kraken, beşinci sırada ise Bitstamp yer alıyor. En popüler kripto para borsalarından Binance ise sadece A notu ile 12. sırada kendine yer bulabilmiş.

BtcTurk Yükseldi!

Bunun yanı sıra Türkiye’den de BtcTurk’ün kendisine bu listede yer edindiği görülüyor. Ünlü borsa daha önce 25. sırada yer alırken, bu sefer 23. sıraya yükseldi ve başarısını arttırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment