Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum (ETH) 300 Doları Zorluyor

Dünyanın en büyük ikinci kripto parası olan Ethereum (ETH), ısrarlı bir şekilde 300 doları zorlamaya devam ediyor.

Hızla Artıyor

Ethereum fiyatı geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde beklenmedik bir performans sergiledi. Bundan yalnızca bir hafta önce 220 dolar seviyesinde ilerleyen ETH fiyatı an itibarıyla 269 dolara kadar yükseldi.

Ethereum (ETH) yedi günlük grafiği

Gerek dolar gerek BTC bazında değer kazanan Ethereum’un bir sonraki durağı neresi olacak, kestirmek zor. Ancak bazı analistlere göre ETH’nin aşması gereken ilk engel 270-273 dolar seviyesi olacak.

Crypto Michael gibi yorumculara göre ETH bu seviyelerdeki direnişi kırabilir ve iyi bir ivme yakalarsa ETH fiyatının 360 dolara doğru ilerlediğini görmemiz mümkün olabilir. Ancak ETH’nin bu yönde bir hareket sergilemesi için öncelikle gücünü toplaması gerekiyor.

Bu süreç içerisinde bazı yorumcular da ETH fiyatındaki bu hareketliliğin gayet organik olduğunu söylüyor, ETH’deki bu grafiğin normal olduğunu belirtiyorlar.

ETH fiyatının 300 doları görüp görmeyeceği sorusuna şu anda kesin bir yanıt vermek pek mümkün değil. ETH Ocak 2018’de bin doların üstüne çıkarak kendi rekorunu kırmış, daha sonra değer kaybetmeye başlamıştı. ETH bu yılki boğa piyasasında tam olarak ne kadar değer kazanacak, göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment