Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyanın En Zengin İsimlerinden Biri Bakkt Kripto Para Platformunu Destekliyor

Dünyanın en zengin 23.insanı olarak gösterilen Li Ka-Shing, yakın zamanda açılması beklenen Bakkt adlı kripto para platformunu desteklediğini açıkladı.

Horizons Ventures’ın kurucusu olan ve dünyanın en zengin 23.insanı olarak gösterilen Ka-Shing, Intercontinental Exchange (ICE) bünyesinde açılacak olan Bakkt adlı platformu destekliyor.

Bundan bir süre önce yatırım toplamaya başlayan ve çeşitli şirketlerden 180 milyon doları aşkın yatırım alan Bakkt platformunun yakın gelecekte hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Bu platformun Ocak ayının sonlarına doğru aktif hale geleceği düşünülüyordu ancak yasal süreçlerde yaşanan aksaklıklar bu sürecin ertelenmesine yol açtı.

Bakkt platformu henüz aktif hale gelmemiş olmasına rağmen çeşitli isimlerden destek almaya devam ediyor. Bu isimlerin arasında şimdi de Ka-Shing gibi seçkin biri katıldı.

Intercontinental Exchange’in bünyesinde faaliyet gösterecek olan Bakkt platformu, Hong Kong’un milyarder isimlerinden Ka-Shing’in yanı sıra diğer isimlerden de destek alıyor. Şu ana dek Bakkt platformuna desteğini açıklayan şirketler arasında CMT Digital, Pantera Capital, Eagle Seven, Galaxy Digital gibi isimler bulunuyor.

Bu isimlerin arasında artık Ka-Shing’in kuruculuğunu yaptığı Horizons Ventures da katılmış oldu. Horizons Ventures şu ana dek iki farklı Blockchain projesine yatırım yaptı. Bunlardan biri tabii ki Bakkt. Bir diğer yatırım ise 2013 yılında BitPay’e yapılmıştı.

Bakkt Büyümeye Devam Ediyor

Kripto para sektöründeki pek çok isim, Bakkt platformunun piyasa için bir hayli olumlu bir gelişme olacağını düşünüyor. Birbirinden farklı kurumlar tarafından desteklenen bu platform, kripto para sektöründeki atmosferi ciddi ölçüde değiştirebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment