Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Efsanevi Trader Bitcoin İçin 150.000 Dolar Hedefi Verdi, Bu Tarihe İşaret Etti

Efsanevi yatırımcı Peter Brandt, Bitcoin topluluğuna son yayınladığı grafikle umut aşıladı. Brandt’ın yeni grafiği, son dönemdeki düşüş eğilimine rağmen Bitcoin’in hala parabolik bir yükseliş yapabileceğini gösteriyor. Ünlü emtia trader’ına göre, Bitcoin 2025 sonlarında yaklaşık 150.000 dolar seviyesine ulaşabilir.

Önde gelen Bitcoin analisti Tuur Demeester, bu senaryonun makul olduğunu düşünüyor. Bu tahmin, Brandt’ın daha önce belirttiği 150.000 dolar zirve tahminiyle de tutarlı. Bitcoin, 6 Eylül’de 52.000 dolara kadar geriledi ancak 9 Ağustos’ta Bitstamp borsasında 58.070 dolara kadar toparlanmayı başardı.

Brandt, Bitcoin yatırımcılarını bir dizi düşen zirve ve dip seviyelerine dikkat çekerek bazı olumsuz işaretlere karşı uyardı. Kripto paranın bu ay başındaki düşüşünden sonra, “Korku ve Açgözlülük” göstergesi yeniden “aşırı korku” bölgesine düştü. Ancak, şu anda piyasa duyarlılığı iyileşmeye başlıyor ve Bitcoin’in 60.000 dolar seviyesini geri kazanma olasılığı artıyor. Birçok analist, boğa senaryolarını yeniden gündeme getirmeye başladı.

Yine de, boğaların Eylül ayını yeşile çevirebilmek için daha fazla çaba göstermesi gerekiyor. Bitcoin, ay başından bu yana yüzde 3,5 değer kaybetmiş durumda. Brandt, Bitcoin’in ters omuz-baş-omuz formasyonu oluşturduğunu reddetse de, başka grafiksel nedenlerin iyimserlik için mevcut olabileceğini göz ardı etmiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!