Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

El Salvador’da Benimsenmeyi Arttırmak İçin Bitcoin Eğitim Merkezi Açıldı

Önde gelen eşler arası (P2P) bitcoin platformlarından birisi olan Paxful, El Salvador halkının bitcoin’i (BTC) kripto para birimi olarak daha iyi kullanmalarına yardımcı olmak için bir girişim başlattı.

Paxful, resmi web sitesi üzerinden 2 Şubat tarihinde yaptığı paylaşım ile El Salvador’da bitcoin ile ilgili ücretsiz öğrenme fırsatları sunmak için yeni bir eğitim ve öğretim merkezi olan “La Casa Del Bitcoin“i duyurdu.

Paxful, bitcoin ve ülkedeki finansal katılıma odaklanan eğitim atölyeleri ve görüşmeler düzenleyecek. Merkez, El Salvador halkı arasında bir sonraki kitlesel bitcoin benimsenme dalgasını daha fazla ilerletmek için bir değişim aracı olarak bitcoin alıp-satmanın faydaları konusunda farkındalığı artırmaya odaklanacak.

Aynı zamanda merkez, tümü bitcoin ve kripto para birimleriyle desteklenen temiz su, kaliteli eğitime erişim, sürdürülebilir çiftçilik ve insani destek sağlamaya adanmış ABD merkezli kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Built With Bitcoin Foundation‘ın ofislerine de ev sahipliği yapacak.

Built With Bitcoin Foundation hayırseverlik direktörü Yusuf Nessary, “Bitcoin eğitimi finansal özgürlüğün anahtarıdır ve El Salvador, bitcoin topluluğunun desteği ile buna öncülük ediyor.” dedi.

Şirketin Salvadorlu kullanıcı sayısında %300 artış olduğunu söyleyen Paxful Latin Amerika büyüme direktörü Will Hernandez;

El Salvador’da bir dönüşüme tanık oluyoruz. Eşler arası platformlar gelişmekte olan pazarlarda benimsenmeyi teşvik ediyor. İnsanlardan güç alan bir platform olarak, eğitimin bir sonraki benimseme dalgası için çok önemli olduğunu anlıyoruz.

açıklamalarında bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!