Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Görsel Paylaştı, DOGE Rekor Tazeledi

Tesla CEO’su Elon Musk, Saturday Night Live programı öncesinde Dogecoin (DOGE) ile ilgili birkaç farklı paylaşım yaptı. DOGE fiyatı, cumartesi günü sabah saatlerinde rekor tazeledi.

Elon Musk, Türkiye saatiyle pazar günü sabaha karşı ilk yayınını 1975 yılında yapmış Saturday Night Live programının sunuculuğunu üstlenecek.

Musk, gece saatlerinde “Konuk oyuncu…” yorumuyla paylaştığı görselde, Dogecoin ile özdeşleşmiş shiba inuya yer verdi. Twitter’daki paylaşıma 500.000’den fazla beğeni geldi. Programda Musk’a eşlik edecek müzisyenin Miley Cyrus olacağı açıklandı.

elon-musk-dogecoin-doge-snl

Elon’dan halka “özel yardım çeki”

Bir Twitter kullanıcısı, dün “Dogecoin bana hep Elon’un insanlara verdiği özel bir yardım çeki gibi geliyor.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Aynı paylaşımda, “Dogecoin, pandemi yüzünden zor durumda kalmış insanlara gerçek bir umut veriyor.” ifadesi yer aldı. Musk, kendisiyle ilgili yapılmış bu açıklamalara, “Ben de böyle hissediyorum.” diyerek yanıt verdi.

elon-musk-doge-stimilus

Dogecoin fiyatı rekor tazeledi

CoinGecko verilerine göre DOGE fiyatı, bugün sabaha karşı yeniden yükselişe geçip 0,7315 dolar seviyesini gördü.

Piyasa değeri 92 milyar dolara çıkan DOGE, bu haliyle 96 milyar dolarlık Binance Coin’in hemen ardından 4. sırada yer alıyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao, iki kripto para arasındaki farkın birkaç milyar dolara kadar düşmesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“BNB’nin piyasa değeri DOGE’dan sadece %3 daha büyük. Binance ekosistemindeki herkese sesleniyorum, dikkatiniz dağılmasın, çalışmaya devam!”

DOGE, dün tam bu saatlerde 0,583 dolardan işlem görüyordu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!