Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk, FTX’in Kurucusu Hakkında Konuştu

Elon Musk, kripto para borsası FTX’in hacklendiği haberi öğrenildikten sonra Sam Bankman-Fried ile ilgili açıklamada bulundu.

Yakın zamanda Twitter’ı satın alan Elon Musk, bugün bir Twitter Space oturumuna katıldı ve FTX’in kurucusuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Musk, “Dürüst olmak gerekirse, (Sam Bankman-Fried’ın) ismini hiç duymamıştım. Ama sonra insanlar bana onun Twitter anlaşması için yüklü miktarda para yatırabileceğini söyledi. Sonra kendisiyle yaklaşık yarım saat görüştüm. (Görüşmeden sonra), bu adamın zırvaladığı izlenimini aldım.” dedi.

Elon Musk, Sam Bankman-Fried ile yaptığı görüşmeden sonra ortada bir sorun olabileceğini düşündü:

“Dev yatırım bankaları dahil olmak üzere herkes (Sam Bankman-Fried’ın) mucizevi olduğunu, çok fazla parası olduğunu söylüyordu. Ama benim izlenimim bu yönde değildi. O adamda yanlış bir şeyler vardı. (Benim izlenimim), sermayesi olmadığı ve anlaşmaya sadık kalmayacağı yönündeydi. Benim tahminim bu şekildeydi.”

Kripto para borsası FTX, finans tarihinin gelmiş geçmiş en büyük çöküşlerinden birini yaşadı. Ama Elon Musk, FTX’in çöküşüne rağmen kripto paralara olan inancını koruyor:

“Ben Bitcoin’in, Ethereum’un ve DOGE’nin bir geleceği olduğuna inanıyorum. Diğerleri için bir şey söyleyemiyorum. Ama eğer cüzdanınızda bu üç (kripto paradan) biri varsa, bence işler iyi sonuçlanacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!