Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk: Kripto Paralara Yatırım Yaparken Dikkatli Olun

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, cuma günü yaptığı açıklamada kripto para yatırımcılarını “dikkatli olmaya” davet etti. Musk, hafta sonu SNL programına çıkmaya hazırlanıyor.

Elon Musk, bugün Dogecoin (DOGE) hakkında konuştuğu 7 Şubat’tan kalma bir röportaja atıfta bulunarak, “Kripto paralar gelecek vadediyor ama dikkatli şekilde yatırım yapın.” açıklamasında bulundu.

Bu hafta 0,686 dolara kadar çıkıp rekor kıran DOGE, yazım sırasındaki verilere göre son 7 günde %98,2 oranında değer kazandı. DOGE, 78 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük 4. kripto para olarak görünüyor.

Tüm “birikimlerini yatırmamalılar”

Musk, 7 Şubat’ta verdiği demeçlerde insanların “tüm birikimlerini kripto paralara yatırmamaları gerektiğini” söylemişti.

Bugünkü açıklamasında kripto paraların gelecek vadettiğini vurgulayan isim, 2 ay önceki açıklamalarında, “Dünyada geleceğin para biriminin, kripto para olması gayet muhtemel.” demişti.

Türkiye saatiyle 9 Mayıs günü sabaha karşı Saturday Night Live programında boy gösterecek olan Elon Musk, programla ilgili takipçilerinden tavsiye almayı sürdürüyor.

Musk, bugün kendisi hakkında yapılmış “Musk, SNL’i 90 dakikalığına Dogecoin’le ilgili bilgilerin yer aldığı bir reklama mı çevirecek, merak ediyorum.” diyen birine gülerek yanıt verdi.

elon-musk-infomercial-dogecoin

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!