Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Kripto Para Yatırımcılarına Tavsiye Verdi

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, geçen hafta yaptığı açıklamalarda kripto para yatırımcılarına seslendi. Musk, piyasanın spekülatif yapısını ön plana çıkarırken insanlara “Tüm paranızı kripto paralara yatırmayın.” tavsiyesinde bulundu.

1.5 milyar dolarlık bitcoin alan Tesla’nın CEO’su Elon Musk, 6 Şubat günü bazı demeçler verdi. Ayaküstü bir röportaja katılan Musk, kripto paranın geleceğine ve kripto para yatırımına dair görüşlerini paylaştı.

‘Tüm birikiminizi kripto paraya yatırmayın’

Elon Musk 10 Şubat günü çocuğu için “DOGE yatırımı yapıp“, aynı gün GiveDirectly adlı bir bağış kurumuna kripto parayla bağış gönderdi. Tesla CEO’su, bunları yapmadan birkaç gün önce kendisine yöneltilen bazı soruları yanıtladı. Yatırımcılara seslenen Musk şu ifadeleri kullandı:

“Bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum, bence insanlar tüm birikimlerini kripto paralara yatırmamalı. Akıllıca olmaz. Ama eğer spekülasyonda bulunmak, eğlenmek istiyorsanız…. orasını bilemiyorum.”

“Geleceğin para birimi olabilir”

Elon Musk bu röportajı vermeden birkaç saat önce Twitter hesabından bir anket açmış, insanlara “Geleceğin para birimi ne olacak?” diye sormuştu. Musk, röportaj sırasında bu konuyu gündeme getirdi ve şöyle konuştu:

“Geleceğin para biriminin kripto para olması gayet muhtemel. Ama hangisi olacak? Belki birkaç farklı kripto para olur. Ama (kripto paralar) günümüzde hala spekülatiftir. Kendinizi spekülasyon partisine çok kaptırmayın. Her şeyinizi kripto paraya yatırmayın.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!