Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk 9 Mayıs Öncesi DOGE İçin Nabız Yokladı

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Türkiye saatiyle 9 Mayıs’ta boy göstereceği Saturday Night Live (SNL) yayınından önce Dogecoin (DOGE) için nabız yokladı. Musk ile karşılaşan insanlar, kendisinden yayın sırasında Dogecoin’i gündeme getirmesini istediler.

Elon Musk, bu hafta sonu Saturday Night Live programında sunuculuk yapmaya hazırlanıyor. Musk, 2 Mayıs’ta bir tweet paylaşıp programda yapacağı şakaları düşünmeye başladığını söyleyip, insanlardan tavsiye istemişti.

Saturday Night Live, Doğu Zaman Dilimi ile 8 Mayıs günü 23:30’da başlayacak. Programın başlangıcı, Türkiye saati ile 9 Mayıs günü 06:30’a denk gelmektedir. 

“DOGE birinci tercih mi?”

Tesla CEO’su, aynı soruyu dün sokakta karşısına çıkan muhabirlere de yöneltti. Program öncesi “iyi” hissettiğini söyleyen isim, “Sizce ne yapmalıyım?” diye sordu.

Musk ile karşılaşan gruptan “DOGE” yanıtının yükselmesinin ardından, Musk’ın yorumu DOGE birinci tercih mi?” oldu. Elon Musk, kendisine yöneltilen, “DOGE ile ilgili çok fazla şaka yapacak mısınız?” sorusuna, “Bakacağız” diyerek yanıt verdi.

Stüdyodan ilk görüntü geldi

Oanda’nın kıdemli piyasa analisti Edward Moya, 4 Mayıs tarihli raporunda şu nota yer verdi:

“Kripto para traderları, Elon Musk’ın hafta sonundaki Saturday Night Live yayınında yaşanacakları kaçırmak istemiyorlar ve Dogecoin fiyatı bu yüzden yükseliyor. Musk’ın kripto paralarla ilgili belki birkaç gün boyunca viral olacak şakalar yapacağına hiç şüphe yok.”

Saturday Night Live, Türkiye saatiyle bugün sabaha karşı Elon Musk’ın stüdyodaki ilk fotoğrafını paylaştı.

elon-musk-snl-studyo

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!