Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk ve Jack Dorsey Neyin Peşinde? Binance Davası İçin CZ’ye LUNA İması!

ABD Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Binance’e açtığı davanın ardından kripto para piyasasının önemli aktörleri tarafından gelen paylaşımlar gündem oldu.

SEC’nin TSİ dün akşam saatlerinde Binance’e dava açtığını duyurmasının ardından kripto para piyasasının önemli aktörleri Twitter kurucusu Jack Dorsey’in ve ünlü milyarder Elon Musk’ın yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Jack Dorsey, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun “birlikte güçlüyüz” (strong together) paylaşımının altına rahat/sakin olun anlamına gelen “steady lads” yazdı. Twitter kurucusunun paylaşımının ardından sosyal medyaya spekülasyonlar dolaşmaya başladı.

Kullanıcıların iddialarına göre Dorsey’in paylaşımında art niyet bulunuyordu ve Terra (LUNA) kurucusu Do Kwon’un ekosistem çökerken “steady lads” yazdığına gönderme yaparak Binance’in çöküş sürecinde olduğunu ima etti.

Ayrıca Elon Musk ise davanın ardından “.” paylaşımı yaptı. Daha önce CZ tarafından takipten çıkarılan Elon Musk’ın, Binance CEO’suyla arasının bir süredir iyi olmadığı iddia ediliyordu.

Öte yandan Dorsey’in 2 gün önce yaptığı “Bir imparatorluğun sonu” paylaşımı ve bu gönderinin altına Elon Musk’ın yorum yapmış olması da sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. 

Dorsey’in bu paylaşımı akıllara “SEC tarafından açılan davayı önceden biliyor muydu?” sorusunu getirdi.

Musk ve Dorsey ikilisi, hem kripto para hem de siyasi anlamında etkin isimler olmasıyla dikkat çekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!