Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Dogecoin İle İlgili Büyük Planı Bu Mu?

Girişimci Bora Özkent son gülerde Twitter özelindeki hamleleriyle dikkat çeken Elon Musk’ın, Dogecoin (DOGE) için büyük planına dair heyecanlandıran bir tahminde bulundu.

Bora Özkent yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, Elon Musk’ın olası Dogecoin planına dair ilgi çeken ön görüsüne yer verdi. Twitter’ın son zamanlarda içerik üreticilerine yaptığı yüklü miktardaki ödemeleri işaret eden Özkent, Elon Musk’ın planının bu ödemeleri DOGE ile yapmak olduğunu öne sürdü.

Geçtiğimiz seneler boyunca DOGE ile ilgili çeşitli fiyat hareketliliklerinin içinde yer alan milyarder Musk’ın bu süreçte çok fazla DOGE biriktirdiğini söyleyen Özkent, ödemelerin bu şekilde gerçekleşmesinin milyardere adeta bedavaya geleceğini ifade etti.

Bununla birlikte Twitter’da özellikle finansal piyasalar adına içerik üreticiliği yapan kitleyi dev bir propaganda aracına dönüştüreceğini vurguladı.

Twitter içerik üreticilerine ödemeleri Doge ile yapmaya başlayacak yakın zamanda. Takip ediyorsanız biliyorsunuz, çok büyük ödemeler yapmaya başladı son günlerde. Ve Musk çok uzun süredir Doge biriktirdiğinden bu ona tamamen bedavaya gelecek. Ve bir yandan da iletişim güçleri yüksek olan Twitter finansal influencerlerini Doge fanatiği yapacak. Kendisine dev bir propaganda makinası kuruyor.

Geçtiğimiz günlerde Twitter’ın içerik üreticilerine yaptığı ödemeler açıklanmış ve en çok gelir elde eden ikinci isim Dogecoin kurucusu Billy Markus olmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!