Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin Kurucusuna Twitter’dan Gelir: 37 Bin Dolar Kazandı

Dogecoin (DOGE) kurucusu Billy Markus, Twitter reklam gelirlerinden en fazla kazanç sağlayan ikinci içerik üreticisi oldu.

Twitter verdiği sözü tutarak içerik üreticilerine reklam gelirlerinden elde ettikleri payları dağıtmaya başladı. En çok kazanç sağlayan içerik üreticileri arasında ikinci sırada Dogecoin kurucusu Billy Markus oldu. Toplam 2,1 milyon takipçisi olan Markus, reklam gelirlerinden 37.050 dolar kazandığını belirtti.

Twitter’ın içerik üreticilerine dağıttı ödülden en çok pay sahibi alan yaklaşık 1,9 milyon takipçisiyle 107.247 dolar kazanan Internet Hall of Fame oldu.

Takipçi sayısının önemli bir kriter olarak sayılmadığı gelir algoritmasında Markus’un en büyük etkileşim kaynağı Dogecoin topluluğu oldu ve kendisini ikincilik sırasına taşıdı.

Bununla birlikte Elon Musk‘ın Markus ile olan diyaloglarının da etkileşime katkı sağladığı düşünülüyor. Elon Musk geçen yıl Twitter’ı satın alıp yöneticilik görevini üstlendiğinde pek çok kişi onun liderliğinin kripto para ekosistemindeki üreticilere fayda sağlayacağı konusunda hemfikirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!