Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Twitter Planları Dogecoin Dışında Bir Altcoin’e Daha Yükseliş Yaşattı

Ünlü milyarder Elon Musk’ın Twitter’ın geleceğine dair planları, Dogecoin (DOGE) dışında soyadının benzediği kripto para Mask Network’te (MASK) de büyük yükseliş getirdi.

Financial Times’ın (FT) dün yaptığı habere göre Twitter çalışanı Esther Crawford platforma ödeme yöntemlerinin eklenmesini sağlayacak mimariyi geliştirmek için küçük bir ekiple birlikte çalışmalara başladı. Twitter CEO’su Elon Musk, bu sistemde önceliğin itibari paralarda olmasını istese de gelecekte bu sisteme kripto paraların da entegre edilebilmesini istiyor.

Bunun haberler üzerine Dogecoin fiyatı yukarı yönlü hareketlenirken aynı zamanda Mask Network’te de büyük bir yükseliş yaşandı. MASK, 2,93 dolar seviyelerinden %40’tan fazla artış yaşayarak 4,12 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

DOGE ile oldukça korele hareket eden MASK, 257 milyon dolarlık piyasa değeriyle en değerli 147. kripto para olarak bulunuyor. Tüm zamanların yüksek seviyesinin (ATH) %90 altında işlem gören MASK, son 24 saatlik periyotta yaşadığı %30’luk yükselişle birlikte 3,78 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!