Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elrond Gold Fiyatı Bir Haftada İkiye Katlandı

Temmuz 2020’de kullanıma sunulan Elrond Gold (EGLD) fiyatı bir haftada ikiye katlanarak 144 dolara kadar çıktı. Peki EGLD’nin yükselişine sebep olan gelişmeler neler? İnceleyelim.

Proof-of-Stake (PoS) algoritmasını kullanan ve ölçeklenebilir bir platform olan Elrond Gold, CoinGecko verilerine göre son 1 haftada %122 oranında yükseldi. 60 dolar seviyesinden 144 dolara kadar ulaşan kripto para, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. EGLD fiyatına etki eden gelişmeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Akıllı telefon uygulaması Maiar

Elrond Gold, 31 Ocak’ta akıllı telefonlar için Maiar isimli bir uygulama yayınladı. Bu uygulama, kripto para cüzdanı olma özelliğine sahip ve ödeme işlemlerinin yapılmasını da sağlıyor. Maiar mainnet’te kullanıma sunulmadan önce 200 bin kişi uygulamaya sahip olmak için erken kayıt yaptırdı.

Maiar, kullanıcıların düşük maliyetle işlem yapmasını sağlarken aynı zamanda para transferlerini hızlı şekilde yapabilmelerine olanak tanıyor. Uygulamanın kullanıma sunulmasıyla birlikte EGLD ve Maiar kullanıcı sayısı büyük bir hızla yükseldi. 6 Şubat itibarıyla Maiar kullanıcı sayısı 100 bini geçti.

Diğer gelişmeler:

  • 2 Şubat: Merkeziyetsiz Razor Network ile çalışmaya başlayan Elrond Gold, zincir dışı verileri Razor Network oracle’ları ile güvenilir bir şekilde kendi blockchain’ine ekleyebilecek.
  • 4 Şubat: Elrond Gold ve CyberFi ortaklık kurdu. Akıllı otomasyon programı olan CyberFi ile yapılan entegrasyon sayesinde Elrond Gold kullanıcıları DeFi platformlarındaki fırsatlardan yararlanabilecek.
  • 5 Şubat: Elrond Gold, NFT tabanlı bir oyun platformu olan Chain Guardians ile entegrasyon sağladı.

EGLD Fiyatı

2.4 milyar dolarlık piyasa değeri bulunan EGLD, son bir haftada %122, 24 saat içinde ise %43 oranında yükseldi.  EGLD 1 milyar dolarlık işlem hacmine sahip olurken güncel fiyatı 143 dolar seviyesinde.

elrond-gold
Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!