Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Büyük 10 Ethereum Cüzdanı Arzın Yüzde 35’ine Sahip: Boğa Sinyali Mi?

Ethereum ağında bulunan en büyük 10 cüzdanın dolaşımdaki toplam arzın %35’inden fazlasını elinde bulundurduğu ortaya çıktı.

On-chain analitik platformu Santiment Twitter üzerinde 26 Ağustos tarihinde paylaştığı gönderide, Ethereum ağında bulunan en büyük 10 cüzdanın mevcut arzın %35‘inden fazlasını bulundurduğunu gözler önüne serdi. Bu durumun merkeziyetsizliği bozacak bir şey olmadığını dile getiren Santiment yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

Ethereum ağındaki en büyük 10 adres şu anda mevcut arzın %35’ini elinde bulunduruyor. Bu hiçbir şekilde Ethereum’un merkezileştiği anlamına gelmiyor ancak küçük yatırımcıların düşüşte elindeki ürünleri teslim ettiği görünüyor.

Bitcoin (BTC) ve kripto paralarda geçtiğimiz hafta yaşanan düşüşün ardından birçok Ethereum balinası harekete geçmişti. Santiment’in ortaya koyduğu veriler ve balinaların son dönemdeki alım hamleleri bir boğa sinyali şeklinde yorumlandı.

Öte yandan Ethereum’un en büyük 10 büyük cüzdanı arasında Beacon Chain’in yatırma adresi, Binance ve Bitfinex gibi borsaların cüzdanlarının yer alması %35’lik arzın normal olduğunu düşündürdü.

CoinGecko verilerine göre Ethereum, 24 saatlik periyotta yaşadığı %0,6 düşüşle yazım esnasında 1.649 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!