Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Büyük Ethereum Tazminatını Alan Balina Yüklü Satıyor: 31 Milyon Dolar Boşalttı!

Kripto para analisti EmberCN tarafından aktarılan verilere göre iflas eden şirketten Ethereum tazminatı alan balina yüklü satışa geçti.

Geçtiğimiz ağustos ayında iflas eden kripto para şirketi Genesis Trading tasfiyesinden en çok Ethereum alan “0x999…46E”  cüzdan adresli alacaklı, son 3 günde büyük sattı.

EmberCN tarafından aktarılan veriler söz konusu balinanın son 3 günde 31,2 milyon dolar değerinde 12 bin ETH satışı gerçekleştirdi. Balinanın uzun tasfiye sürecinin ardından fiyattaki yükselişleri fırsat bilerek satış yapması, makul bir güvence hareketi olarak yorumlandı.

Genesis Trading’in iflası sonrası birçok yatırımcının varlıklarını geri alma çabası devam ederken, bu tür büyük satışların piyasada etkisi kaçınılmaz oluyor.

Özellikle balina satışları, piyasa üzerindeki satış baskısını artırarak fiyatlar üzerinde aşağı yönlü bir baskı oluşturabiliyor. Ancak bu satışların, balinanın elindeki varlıkların sadece bir kısmını oluşturduğu ve daha fazla satışın gelebileceği öngörülüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.623 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!