Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Büyük NFT Pazar Yeri Opensea’den Kurumsal Müşteriler İçin Yeni Hizmet

Dünyanın en hacimli NFT pazar yeri OpenSea, profesyonel kullanıcılara kapsamlı bir hizmet vermek için OpenSea Pro’yu hayata geçirdi.

OpenSea Pro yenilikçi özellikleri ve kapsamlı yapısıyla kullanıcıların karşısına çıktı. Atılan bu adımla birlikte daha önceden bağımsız olarak konumlanan ve 2022 yılının nisan ayında OpenSea tarafından satın alınan NFT toplayıcı (aggregator) platformu Gem, OpenSea Pro’ya dönüştürülmüş oldu.

Toplamda 170’den fazla NFT marketini tek çatı altına toplayan OpenSea Pro, en düşük işlem ücreti hizmeti için iyileştirilmiş yeni akıllı kontratlar kullanacak. Bununla birlikte platform, mobil cihazlarla tam uyumlu şekilde çalışacak. Ekip tarafından yapılan açıklamada, kullanıcıların OpenSea Pro aracılığıyla bir promosyon dönemi boyunca %0 işlem ücretiyle OpenSea’de listeleme yapabileceği de ifade edildi.

Opensea ayrıca platformun eski hali olan Gem üzerinden 31 Mart tarihinden önce NFT satın almış kullanıcılara ücretsiz NFT mintleme şansı sunacak. Opensea’nin vereceği Gemesis olarak adlandırılan koleksiyon 100 dolarlık taban fiyattan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!